17 / 07 / 2024

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Media Markt ayrıca, elektronik cihazlarını kurmak için yardıma ihtiyaç duyan veya mağazadan satın aldıkları bir üründe onarıma ihtiyaç duyan müşteriler için uygun olabilecek kurulum ve onarım hizmetleri de sağlar.

MediMarkt ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Ancak, herhangi bir perakendeci gibi Media Markt da mükemmel olmayabilir ve bazı müşteriler şirketle ilgili olumsuz deneyimler yaşamış olabilir. Mümkün olan en iyi ürün ve hizmeti aldığınızdan emin olmak için bir satın alma işlemi yapmadan önce araştırma yapmanız ve incelemeleri okumanız önemlidir.

Genel olarak Media Markt, geniş bir ürün yelpazesine ve rekabetçi fiyatlara sahip saygın ve güvenilir bir elektronik perakendecisidir. Herhangi bir perakendecide olduğu gibi, bir satın alma işlemi yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız ve bilinçli bir karar vermeniz önemlidir.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.mediamarkt.com.tr/?ref=logo_rh

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Aralık 2022 tarihinde saat :00:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.66 Türk Lirası, euro 19.92 Türk Lirası, altının gramı ise 1091.64 Türk Lirası değerinde.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Nefes kesen hıza sahip Türk malı Reeder P13 Hepsi Burada da çok ucuza! Akıllara zarar kampanyayı kaçırmayın

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi


Geri Dön