29 / 04 / 2024

Sabri İbrahimoğlu

Sabri İbrahimoğlu

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri İbrahimoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de eyüp Sabri Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Sabri Sarıoğlu Amerika'dan ev aldı!

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan sürpriz yatırım. Ünlü çift, Amerika'dan ev almaya karar verdi.

Nika Proje Yönetimi Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Proje Yönetimi Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Mehmet Akif İbrahimoğlu imzasıyla bugün kuruldu.

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Lutfi Arslan imzasıyla kuruldu.

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.

Ağaoğlu Junior Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Junior Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Hakkı İbrahimoğlu, Onur İbrahimoğlu ve Hüseyin Avni İbrahimoğlu tarafından 2 milyon TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Aga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Aga Gayrimenkul Anonim Şirketi Ali İbrahimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerafettin Acaroğlu, Mustafa Çetinkaya, Sabri Acaroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

Sabri İbrahimoğlu Haberi

Sabri İbrahimoğlu

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri İbrahimoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...