05 / 05 / 2024

Sabri Özel Tekstil Şirketi

Sabri Özel Tekstil Şirketi

Türkiye çapında 60'a yakın mağazası bulunan 'Sabri Özel' iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketleri haciz baskısına karşı kayyum atadı. İşte o haber...

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Pena Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pena Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sabri Dinler tarafından kuruldu.

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Zeyteks İnşaat Metal Tekstil Ve Taşıma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyteks İnşaat Metal Tekstil Ve Taşıma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeynel Güzel tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Sabri Özel Tekstil Şirketi iflas erteleme istedi!

Türkiye çapında 60'a yakın mağazası bulunan 'Sabri Özel' iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketleri haciz baskısına karşı kayyum atadı. İşte o haber...

Karagüzeller İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagüzeller İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Karagüzel tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Yapıtek Güven İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Güven İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Sabri Güven tarafından kuruldu.

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Bünyamin Güzel, Hamid Böyükkal, Ali Çakır ortaklığında kuruldu.

BTSO üyeleri ev tekstil fuarı Heimtextil'e gitti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e özel uçak kaldırdı. Fuar 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşecek..

Tekstil ve konfeksiyon sektörü için akademi kuruluyor!

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının desteğiyle yürütülen Bursa Tekstil ve Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi Akademi, tekstil ve konfeksiyon sektörünün özel eğitim ve Ar-Ge üssü olacak

Sabra Tekstil Diyarbakır'daki tekstil kente yatırım yapacak!

Sabra Tekstil'in patronu Sabri Yılmaz, İstanbul ve Adıyaman'daki üretime ek olarak Diyarbakır'daki tekstil kente de yatırım yapacağını açıkladı. İstanbul'da üretim maliyetleri yükseliyor. Teşvikli bölge hepimiz için daha cazip dedi...

Maya Tekstil Evteks 2014 Fuarı’nda 20. yıl özel koleksiyonlarını tanıttı!

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi Maya Tekstil, Evteks 2014 Fuarı’nda bayileri, yerli yabancı sektör temsilcileri ve ev tekstilindeki en son yenilikleri yerinde görmeye gelen tüketiciler ile buluştu. Firma, fuarda hem yeni ürünlerini tanıttı...

Sabri Özel Tekstil Şirketi Haberi

Sabri Özel Tekstil Şirketi

Türkiye'nin en büyük tekstil firması ile ilgili bugün bir son dakika haberi geldi. Türkiye'de 60'a yakın mağazası bulunan Sabri Özel iflas erteleme istedi. 



İflas erteleme başvurusu, Sabri Özel Örme Tekstil Sanayi ve Tic. A.Ş ve  Sabri Özel Tekstil Tic. Ve San. Ltd. şirketi için yapıldı. Bakırköy 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yapılan başvuruda, şirketlerin borca batık durumda oldukları bildirildi. Mahkeme, şirketleri haciz baskısına karşı korumaya aldı; kayyum ataması yaptı.



Mali Müşavir Burak Bayrakçı, Yard. Doç. Dr. Veli Uluçam ve Yard. Doç. Dr. Aydın Çelik kayyum olarak atandı. Her iki şirketin faaliyeti kayyum denetimine tabi olacak. Sabri Özel Türkiye Tekstil sektörünün önde gelen markalarından biri. 1969 yılında 10 metrekarelik küçük bir dükkanda temeli atılan Sabri Özel, hali hazırda 23 bin metrekarelik fabrikasında üretim...