04 / 10 / 2024

Sabri Paşayiğit şirketi

Sabri Paşayiğit şirketi

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Geçit tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Sabri Paşayiğit şirketi Haberi

Sabri Paşayiğit şirketi

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Türkiye'den Azerbaycan'a, Umman'a kadar birçok noktada onlarca proje üreten Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit 1977 yılında Kayseri'de doğdu. 2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Öğrenim süreci boyunca büyük şantiyelerde ve tasarım ofislerinde sürdürdüğü 5 yıllık çalışmanın ardından 2002'de Zafer Murat ile birlikte REM Mimarlık Ofisini kurdu. 2011 yılında ofisin ismi Sabri Paşayiğit Design Office olarak değişti.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-) İnşaat isleri yapmak, taahhüt işleri yapmak, yatılım sistemleri ile ilgili her türlü işleri yapmak,mimari, statik tesisat, elektrik projelerini yapmak, devlet...