16 / 05 / 2024

Sabri Paşayiğit tasarım ofisi

Sabri Paşayiğit tasarım ofisi

Mimar Sabri Paşayiğit kimdir? Sabri Paşayiğit, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Sabri Paşayiğit, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Sabri Paşayiğit'in biyografisi bu haberde...

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tunç Ardıç, İrfan Kebabcı ve Yıldız Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Coşkun tarafından kuruldu...

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

Üçgen Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Paşaalioğlu, Doruk Bahar Büyükgüneş ve Ayşegül Altuğ ortaklığında kuruldu. 

Sabri Paşayiğit tasarım ofisi Haberi

Sabri Paşayiğit tasarım ofisi

Sabri Paşayiğit kimdir?

Sabri Paşayiğit, 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Öğrenciliği sırasında çalışmaya başladı, mimarlık piyasasının önemli isimleriyle Türkiye'nin bir çok yerinde projeler yaptı. 


2002 yılında, yurt arkadaşı Zafer Murat ile REM Mimarlık'ı kurdu. Mimarlığa sosyal sorumluluk hissiyle yaklaşan 2 kişi ile başlayan yolculukları, her yıl dünyanın bir başka yerinden aralarına katılan mimar ve tasarımcılarla devam ediyor.


Güncel Ofisi

REM Mimarlık (Ortak)


Önceki Ofisleri

Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (2000 / 2001)

Çamoğlu Mimarlık Ltd. (Çalışan) (1998 / 2000)


Mimar Sabri Paşayiğit projeleri..

Başyazıcıoğlu İş Merkezi (2008 - Sürüyor)

Aksa Yaşam Konutları Satış Ofisi (2008)

Özel Melikşah Üniversitesi (2007 - Sürüyor)

Ankara Konyalı Han Restorasyonu (2002)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Deprem Rehabilitasyon ve Rehberlik Merkezi (2002)

Balaklava Aquaparkı

Libadiye Apart Otel

Başyazıcıoğlu Country

Yeşilköy Konakları

Furset Market Konsept Projesi

Sivastopol Çarşısı

Avrupa Residence

Avrupa...