27 / 04 / 2024

Sabri Sarıoğlu otel mi açacak

Sabri Sarıoğlu otel mi açacak

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde ihya süreci başlıyor!

Ankara’nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’nde ihya süreci başladı. Saraçoğlu'nda yeni projeyle bağımsız birim sayısı 429 olacak. Bu bağımsız birimlerden 120’si konut, 92’si ticaret, 212’si ofis ve otel yapısı şeklinde restore edilecek.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Sabri Sarıoğlu otel mi açacak Haberi

Sabri Sarıoğlu otel mi açacak

Ga­la­ta­sa­ra­y’­la se­zon so­nu söz­leş­me­si bi­te­cek olan Sa­rı­oğ­lu’nun, ön­ce­ki gün Şiş­ha­ne­’de otel bak­tı­ğı or­ta­ya çık­tı.


KESEYİ AÇTI


Bir­çok fut­bol­cu gi­bi sa­ha­lar­dan ka­zan­dı­ğı­nı ti­ca­re­te ya­tır­ma­ya ka­rar ve­ren Sa­rı­oğ­lu, bu­nun için de ke­se­nin ağ­zı­nı so­nu­na ka­dar aç­tı. Sa­rı­oğ­lu, Şiş­ha­ne­’de sa­tın ala­ca­ğı bi­na­yı res­to­re edip Ote­l’­e dö­nüş­tü­re­cek. Bu­nun için ­de Sa­rı­oğ­lu­’nun ce­bin­den 2.5 Mil­yon Eu­ro ya­ni yak­la­şık 8 mil­yon li­ra­ çı­ka­cak. Önü­müz­de­ki yıl fa­ali­ye­te ge­çi­re­ce­ği ote­lin adı­nın ‘Re­iz Ote­l’ ola­ca­ğı öğ­re­nil­di.


CİHANGİR’İN KRALI


Oyun­cu Ke­nan İmir­za­lı­oğ­lu­ da Ta­lim­ha­ne­’de al­dı­ğı bi­na­yı res­to­re et­tik­ten son­ra Bu­tik otel ola­rak hiz­me­te sok­tu. İmir­za­lı­oğ­lu en son Ci­han­gir'de Ağa Bah­çe So­kak'ta yer alan es­ki bir bi­na­yı sa­tın al­dı. Ya­kı­şık­lı oyun­cu­nun bi­na­yı 1.3 mil­yon TL'ye sa­tın al­dı­ğı id­di­a edi­li­yor.


Sabri’nin bu sezonki kazancı 2,2  milyon euro


Ünal Ay­sal yö­ne­ti­miy­le kad­ro dı­şı ka­lan Sab­ri, Duy­gun Yar­su­va­t’­ın ba­şa...