04 / 05 / 2024

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede; Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kimin

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede; Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kimin

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Vaizoğlu Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaizoğlu Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli Taner Vaizoğlu tarafından kuruldu.

Konaklı Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaklı Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 TL sermaye bedeli ile Bayram Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Gmbh İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Gmbh İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Acs Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acs Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Sarı tarafından kuruldu. 

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Topcu tarafından kuruldu. 

Ebıshoğlu Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebıshoğlu Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli ile ABD Alrahman Ebesh ve Mohammed Ebısh ortaklığında kuruldu. 

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede; Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kimin Haberi

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede; Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kimin

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Özer tarafından kuruldu.

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...