06 / 05 / 2024

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar

Teslimlerin Temmuz 2017 olduğu Adana Sabuncu Yenikent Evleri'nde daireler bu yıl sonu erken teslim edilecek. Sabuncu Yenikent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin liradan başlıyor...

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar!

Teslimlerin Temmuz 2017 olduğu Adana Sabuncu Yenikent Evleri'nde daireler bu yıl sonu erken teslim edilecek. Sabuncu Yenikent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin liradan başlıyor...

Tokat Yeni Hayat Evleri satışta! 4+1 daireler 150 bin TL!

Tokat merkezde Yenikent Yazıcıoğlu Kooperatifleri ve Ahi Evleri ile inşaat sektöründe atılım yapan Mali Yapı ve Diztaş AŞ.nin akıllı konut olarak yaptığı 23'er katlı 190 konutluk projeleri göz kamaştırıyor...

Yenikent Bölgesi TOKİ Evleri tamamlanmak üzere!

Yenikent Bölgesi'nde başlatılan toplu konut yapım projesi hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Korucuk'ta arsa tahsisinin gerçekleştirilmesinin ardından çalışmalarına başlayan TOKİ, binaların iç ve dış cephe işlemlerini büyük ölçüde tamamladı.

Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim?

Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim sorusu 2013 Aralık sonu olarak yanıt buluyor. Sincan Yenikent Park Evleri satılık 3+1 daireler 155 bin TL'den başlıyor...

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

Royal Park Evleri'nde yüzde 20 indirim

Çorlu' da yapımı devam eden Royal Park Evleri' nde çok özel indirimlerle yeni bir kampanya başladı!...

Kuğu Evleri'nde 450 bin Euro'ya

Akfırat'ta inşaatı tamamlanan Bautek Kuğu Evleri'nde kalan 14 villanın satışı devam ediyor.

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar Haberi

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar


Sabuncu Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Yıldırım Proje İnşaat tarafından Adana Seyhan'da inşa ediliyor. Sabuncu Yenikent Evleri projesinde daireler bu yıl sonunda teslim edilecek.


Sabuncu Yenikent Evleri Adana projesi 187 daire ve 39 ofisten meydana geliyor. 32 bin 628 metrekare alanda yükselen Sabuncu Yenikent Evleri projesi 4 konut bloğu ve 1 ofis bloğu şeklinde tasarlandı.



Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar!


Sabuncu Yenikent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin lira ile 3 bin lira arasında belirlendi. Sabuncu Yenikent Evleri Adana projesinde konut kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.


Sabuncu Yenikent Evleri projesinde 1+1 ve 2+1 konut tiplerine yer veriliyor. Sabuncu Yenikent Evleri Adana'da konutların alanları 71 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor.




Adres : Döşeme Mah. 60024 Sok. Seyhan/Adana


Tel : 0322 453 13 80

Web :