08 / 05 / 2024

Tokat Yeni Hayat Evleri satışta! 4+1 daireler 150 bin TL!

Tokat Yeni Hayat Evleri satışta! 4+1 daireler 150 bin TL!

Tokat merkezde Yenikent Yazıcıoğlu Kooperatifleri ve Ahi Evleri ile inşaat sektöründe atılım yapan Mali Yapı ve Diztaş AŞ.nin akıllı konut olarak yaptığı 23'er katlı 190 konutluk projeleri göz kamaştırıyor...




Tokat ve Erbaa'da yapımları devam eden Yeni Hayat konutları fiyat ve kaliteleri ile adından söz ettiriyor.


Tokat merkezde Yenikent Yazıcıoğlu Kooperatifleri ve Ahi Evleri ile inşaat sektöründe atılım yapan Mali Yapı ve Diztaş AŞ.nin akıllı konut olarak yaptığı 23'er katlı 190 konutluk projeleri göz kamaştırıyor. 4+1 daireler brüt 180 m² civarında olmasına rağmen 150 bin TL fiyatlarla alıcısı ile buluşuyor. Kurasız, çekilişizsiz tercih usulü ile satışa sunulan daireler aynı zamanda akıllı bina olarak son dönemde Tokat'ta yapılan ultra lüks binalar arasında yer alıyor. Yeni hayat evlerinin toplu konut projesi kullandırmasına, binaen de kredi faiz oranları normal konut kredisi imkanlarına göre daha düşük oranlarda.


Bir benzer çalışmayı da Erbaa merkezde yapan Yeni Hayat konutları burada da 3+1 yaklaşık 140m² daireleri 85 bin TL gibi cazip fiyat ve kredi koşulları ile alıcısı ile buluşturuyor. Tokat ve Erbaa'nın deprem kuşağında yer alması dolayısı ile Firma proje aşamasından itibaren birinci derece depreme dayanıklı ve günün modern inşaat tasarımlarına göre konutları yaptı.


Yazıcıoğlu bölgesinde 10-13 kat, Ahi evlerinde 18 kat, Yeni Hayat Erbaa'da 7-8 kat ve Yeni Hayat Tokat'ta 23 kata kadar yapılan konutların satış rakamları Yazıcıoğlu’nda 65 bin TL, Ahi Evleri’nde 85-95 bin TL, Erbaa Yeni Hayat’ta 80-85bin TL, Yeni Hayat Tokat'ta ultra lüks daireler için 150 bin TL. civarında. Söz konusu rakamlar  TOKİ  evlerinin fiyatlarıyla kıyas ediliyor ve daha ekonomik olduğu vurgulanıyor.


Tokat Gazetesi


Geri Dön