25 / 07 / 2024

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Müjdat Gülmez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Nowamax Grup Tekstil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nowamax Grup Tekstil İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Bilal Cin ve Erdoğan Cin ortaklığında kuruldu.

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Citeçi tarafından kuruldu.

Butikaz Tekstil İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Butikaz Tekstil İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Butikaz Tekstil İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Müjdat Gülmez tarafından kuruldu. 

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL, KUMAŞ VB MADDELERİNİN TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ,İNŞAAT,İNŞAAT MALZEMELERİNİN KUM ÇAKIL ALÇI DEMİR ÇİMENTO HARÇ VB TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ,GIDA,GIDA MADDELERİ TOPTAN VE PERAKENDETİCARETİ


Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi adres; İOSB MAH.GİYİM SANATKARLARI TİC.MRK.SİT.4B BLOK NO.4B/409 BAŞAKŞEHİR