04 / 05 / 2024

Sadat Mansoor Naderi

Sadat Mansoor Naderi

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı Sadat Mansoor Naderi, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ni ziyaret etti. Bakan Naderi, TOKİ’nin yapısına oldukça ilgi duyduklarını ifade etti.

Parsa Kompani Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Kompani Emlak Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Mansoor Parsaı tarafından kuruldu.

Pera Gon İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Gon İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mansoor Mırza tarafından kuruldu.

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile M.Mansoor M. Abdullah tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Amiri ve Manouchehr Naderi tarafından kuruldu. 

Farhan Gostar Emlak Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farhan Gostar Emlak Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Amiri ve Manouchehr Naderi tarafından kuruldu. 

Al Abdı İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Abdı İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Mansoor Al-Abdı tarafından kuruldu.

Mans Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mans Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mansoor Shojaee tarafından kuruldu.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Fatma Güldemet Sarı, Seyit Sadat Mansoor Naderi ile görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Afganistan Kentsel Gelişme Bakanı Seyit Sadat Mansoor Naderi’yi makamında ağırladı. Sarı, "Kültürel anlamda, siyasi anlamda, ekonomik anlamda birbirimize çok bağlı iki ülkeyiz." dedi.

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan ile görüştü!

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı Sadat Mansoor Naderi, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ni ziyaret etti. Bakan Naderi, TOKİ’nin yapısına oldukça ilgi duyduklarını ifade etti.

Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Seyedmatın Sajadı ve Roghayed Sadat Kadkhodazadeh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Syed Mansoor Hussaın tarafından 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi, Şair Mehmet Emin Sokak'ta kuruldu.

Sadat Mansoor Naderi Haberi

Sadat Mansoor Naderi

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı Sadat Mansoor Naderi, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ni (TOKİ) ziyaret etti. TOKİ projeleri ve finansman modeli hakkında konuk Bakana bilgi veren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, şehirlerin gelişim süreci ile birlikte oluşan kentsel gelirin konut üretiminde değerlendirilerek, ev almakta zorlananlar için konut üreten bir model geliştirildiğini söyledi. Konuk Bakan Naderi de TOKİ’nin yapısına oldukça ilgi duyduklarını, Afganistan’a aktarılabilecek bir yapı olup olmadığını incelemek istediklerini ifade etti. 


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı Sadat Mansoor Naderi, TOKİ’nin Bilkent’teki yerleşkesinde TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’dan bilgi aldı. Heyetler arası görüşmede M. Ergün Turan, TOKİ’nin 1984 yılında kurulduğunu ancak asıl atılımı 2002 yılından itibaren gerçekleştirdiğini ifade etti. Turan, 2002 yılından Kasım 2015 tarihi...