07 / 05 / 2024

sadece 5 bin tl peşinatla

sadece 5 bin tl peşinatla

Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası Sultanbeyli'de bulunan İdilia'da, Güneşli'de bulunan Corridor, Sultangazi'de bulunan Vitrin, Ümraniye'de bulunan Exen İstanbul , Eyüp'te bulunan Axis İstanbul projelerinde geçerli.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu ilde sadece 5 bin liraya arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Eylül 2023 ihaleleri arasında 5 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de yer alıyor. İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın... Milli Emlak sadece 5 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

SsangYong Musso Grand'a sadece 5 bin TL zam! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Musso Grand'ın fiyatı resmi olarak açıklandı. SsangYong Musso Grand bu ay sadece en fazla 5 bin TL zam geldi. İşte 3 Ocak 2023 tarihi itibariyle SsangYong Musso Grand fiyat listesi...

ŞOK'ta hafta sonu fırsatı! Elektrikli Scooter 5 bin 199 TL!

Şok haftasonu fırsat kataloğunu yayımladı. Katalogta en dikkat çeken ürünlerin arasında yer alan  Mobil Urban E-Go2 Elektrikli Scooter sadece 5 bin 199 TL! İşte ürün hakkında her şey...

TOKİ Mersin'de 5 bin konut yapacak!

Mersinli emekli Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi, kentte TOKİ kanalıyla 5 bin konut yapılarak, uygun fiyatla satışı için resmi başvuru yaptı. Projeden sadece evi olmayan emeklilerin yararlanabileceği bildirildi.

Van Edremit'te 5 bin metrekarelik park ve piknik alanı yapıyor!

Van’ın Edremit Belediyesi, Yeni TOKİ’de 5 bin metrekare alan üzerine park ve piknik alanı yaptırıyor. Yaklaşık 20 günlük bir yapım aşaması bulunan bu park sadece toplu konutlara değil ilçeye de renk katacak.

8 yılda 5 bin kilometrelik otoyol inşa edilecek!

Bölünmüş yollarda devrim niteliğinde adımlar atan Hükümet, şimdi de geniş çaplı bir otoyol ağı kurmak için harekete geçiyor. Hükümet, sadece bu yıl otoyol projelerine 581 milyon lira harcayacak. 8 yılda 5 bin kilometrelik otoyol örülmesi planlanıyor.

My Newwork'de 30 ay 0 faiz vade imkanı! 5 bin 385 dolara!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje sadece ofislerin yer aldığı proje olarak inşa ediliyor. Pojede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 385 dolardan başlangıç gösteriyor.

Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi Vitrin'den alın!

Dairelerin 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Sur Yapı Vitrin projesinde toplam 289 tane daire yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor.Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi Vitrin'den alın...

Sur Yapı 5 projede 5 bin peşinatla ev sahibi yapıyor!

Sur Yapı 5 projede 5 bin peşinatla ev sahibi yapıyor Sur Yapı'nın, aralık ayı sonuna kadar devam edecek 5 projesinde peşinat tutarı 5 bin TL olarak belirlendi. Peşinatı ödeyen alıcılar teslime kadar sadece aylık taksitlerini ödeyecek.

5 bin TL peşinatla evinizi Vitrin'den alma fırsatı!

Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi Vitrin'den alma fırsatı sunuluyor. Projede dairelerin fiyatları 287 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Sadece 5 bin lira peşinatla evinizi ve işyerinizi Sur Yapı'dan alma fırsatı!

Sur Yapı'nın başlattığı 5 bin lira peşinat kampanyası " Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi ve işyerinizi Sur Yapı'dan alma fırsatını kaçırmayın " sloganıyla tanıtılıyor...

sadece 5 bin tl peşinatla Haberi

sadece 5 bin tl peşinatla

Sur Yapı, İstanbul'un Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda hayata geçirdiği toplam 5 projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında 5 bin TL peşinat ödemesiyle daire ya da işyeri sahibi olunabiliyor. 


Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası

Sur Yapı'nın 5 bin TL peşinat kampanyası kapsamında 2015, 2016, 2017, 2018 yıllarında vade farksız ara ödemeler ve kalan bedel için 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. 


Sur Yapı'nın kampanyası Sur Yapı Vitrin, İdilia Sultanbeyli, Sur Yapı Corridor, Axis İstanbul projelerinde geçerli. 


Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası, "Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi ve işyerinizi Sur Yapı'dan alma fırsatını kaçırmayın! sloganıyla başladı.


Sur Yapı iletişim

Tel: 444 5 787

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Esra Nur...