27 / 04 / 2024

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın... Milli Emlak sadece 5 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...



Arsa ya da arazi almak isteyenlerin ihale ilanlarını yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yine çok konuşulacak bir ihale ilanı yayımladı.

Milli Emlak'ın merakla beklenen Haziran ayı ihaleleri arasında yer alan ilan detaylarına göre söz konusu arazi 5 bin TL'ye satılacak. 

Söz konusu ihale ilanları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazi Afyonkarahisar Başmakçı'da yer alıyor.

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan arazinin muhammen bedeli 5 bin TL şeklinde açıklandı. Yatırımcıların ihale ilanlarını merakla beklediği arsa ve araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı bu arazinin yüz ölçümü 120,74 metrekare olarak açıklandı. Afyonkarahisar Başmakçı'daki arazinin satış ihalesi 1 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan ve muhammen bedeli 5 bin TL olarak açıklanan arazinin geçici teminat bedeli ne kadar?


Geri Dön