02 / 05 / 2024

Milli Emlak 75 bin TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Milli Emlak 75 bin TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 70 bin TL'ye arsa satıyor. İşte arsa almak isteyenlerin merakla beklediği o ihale ilanı...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin dört gözle beklediği Mart ayı ihale ilanlarını resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedelle arsa satıyor.

Verilen detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Afyonkarahisar ilinin Bayat ilçesinde yer alıyor.

Yatırımcıların merakla takip ettiği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 3 bin metrekare.

Milli Emlak 75 bin TL ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan arsanın ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleştriilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan söz konusu arsanın geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön