23 / 07 / 2024

sadelik

sadelik

Sadelik bir yere kadar küçük de olsa abartılı, ışıltılı ya da renkli bir parça mekanı hayata döndürebilir

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

2017'de kapıda sadelik ve düz çizgiler ön planda!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi.

VİKO'dan sadelik sevenler için özel tasarım!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. İşte o tasarımlar...

Creavit Level, dar banyoların atmosferini değiştiriyor!

Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Kalinda Koltuk Takımı sadelik ve konforu birleştiriyor!

İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Yurtbay Seramik, Frame serisini satışa sundu!

Yurtbay Seramik, en iyi serilerinden Frame'i satışa sundu. Beton görünümlü ürünlerle mekanlarda sadelik hedefleniyor. Duvar zemin kullanımına uygun Frame 45x90 etabında.

Doğtaş Norway ile yatak odalarında sadelik!

Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor. Norway Yatak Odası, estetiği ve konforu evlere taşıyor.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Creavit Alegro banyo mobilyası keyif veren banyolarda hayat buluyor!

Zıtlıkların dansı, Creavit Alegro Banyo Mobilyasının ilham kaynağı oluyor. Creavit’ in 100 cm’lik banyo mobilyası Alegro’ da siyah beyazla, klasik çizgiler modernle, sadelik şıklıkla harmanlanıyor.

Creavit Nova Banyo Mobilyası'nda bordo lake büyüsü!

Türkiye seramik sektörünün öncü markalarından biri olan Creavit; banyolara ferahlık, sadelik ve bir o kadar da tasarımsal çizgiler getirmeye devam ediyor

sadelik Haberi

sadelik

Abartıyı sevmeyen, 'sonradan görme' yaftasından korkan ya da kristaller ve varaklar arasında boğulanların imdadına koşan minimalizim yani kamuoyunda bilinen şekliyle sadelik hızlıca tüketici tarafından kabul edildi edilmesine ama sadelik de bir yere kadar. 


Mimarlar aşırı dinginliğin de evlerdeki enerjiyi emdiği görüşünde. Bu yüzden siz siz olun küçük de olsa şık ve biraz da olsa ufak bir abartıyla mekanı o enerji emen dinginlikten kurtarın. Bu belki bir avize, belki bir masa ya da duvara asılan bir tablo olabilir. Hangisi hoşunuza gider bilemeyiz ama evinizde bu devrimi gerçekleştirmenin zamanı geldi de geçiyor.


Arap gecelerinin ihtişamı tavana yansıdı


Fondaki damlalardan oluşan tavan avizesi minimalist ve modern mimari ile donanmış mekanlar için abartısız ama şık bir ayrıntı olarak önerilebilir. Sheherazade ismi verilen avize 'Tek gece ve...