03 / 05 / 2024

Sadık Duman özgeçmiş

Sadık Duman özgeçmiş

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sadık Duman..

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Borcuna en sadık il belli oldu! Bu ilde yaşayanlar borcunu yakından takip ediyor...

Ülke genelinde takipteki alacakların toplam nakdi krediye oranına kıyasla borcuna en sadık il resmen belli oldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

İstanbul'da 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da yaşanabilecek bir olası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul çevresinde 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Xiaomi Mi 11T Pro'ya çılgın indirim! Hemen koşun stoklar tükenmeden yetişin! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro, Türkiye'nin en popüler  e-ticaret sitelerinden biri olan N11'den büyük indirim aldı. İşte 21 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonları arasında anılan Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev bir indirim yaptı. İşte 16 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro'ya MediaMarkt'tan sonra Hepsiburada'dan da indirim geldi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 11T Pro'ya indirim uyguladı. Bu haber sonrasında Hepsiburada'dan da güzel haber geldi. İşte 9 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Emekliliği bekleyenlerin kaderini belirleyecek! Maaşlar için kritik tarih 31 Aralık

Emeklilik dilekçesinin verilme tarihi, bağlanan emekli aylığı miktarı bakımından çok önemli. Bazı yıllarda emeklilik dilekçesini aralık ayında vermek ile ocak ayında vermek arasında çok büyük fark olabiliyor. Peki bu yıl dilekçeyi 31 Aralık’tan önce mi sonra mı vermek avantajlı olur? İşte detaylar..

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

8 Eylül 2022 Gloria Jeans menü ve fiyat listesi...

Sevilen kahve markası Gloria Jeans’de kahveler ne kadar merak ettiniz mi? Biz sizin için araştırdık. Dumanı üstünde sıcak kahveler, yaz aylarının vazgeçilmezi soğuk seçenekler, nefis tatlılar ve lezzetli atıştırmalıklar, hepsinin fiyatı haberimizde. İşte 8 Eylül 2022 Gloria Jean's fiyat listesi...

Sadık Duman özgeçmiş Haberi

Sadık Duman özgeçmiş

Sadık Duman kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman, Sivas Divriği doğumludur. 


1979 tarihinde İTÜ İnşaat Fakültesi`nden mezun olmuştur. Çeşitli kurum ve kuruluşların uygulama alanında çalışmıştır. 


Halen müşavir bir firmada kamu ve okul binalarının güçlendirilmesine ilişkin kaliteden sorumlu mühendis olarak çalışmaktadır. 


Evli ve iki çocuk...