04 / 05 / 2024

Sadık Kılıç

Sadık Kılıç

Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Kılıç, Sercan Kılıç tarafından 200 bin liralık sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Hüseyin Sözlü: Şehir plancılığına sadık kalacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, "1/1000'lik yapılırken, siyasi çekişmeye neden olmayacak, şehir plancılılığına,ahlakına sadık kalacağımız, Adana'nın şehircilik açısından sınıf atlamasını sağlayacak, mülkiyet hakkına da riayet ederek planlama yapıyoruz." dedi.

Kütahya Nedime-Sadık Düver Camii açıldı!

Kütahya Porselen A.Ş. Genel Müdürü Rüştü Düver tarafından yaptırılan Nedime-Sadık Düver Camii’nin açılışı, Vali Şerif Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Sadık Yetim: Denizli turizmine yatırım yapın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koardinatörü Sadık Yetim, Denizli 'de her alanda yapılan yatırımları desteklediklerini belirtti.

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 120 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Sertaç Gedikoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sadık Ayhan Saruhan: Basın Ekspres Yolu'nda konut inşa edeceğiz!

Dört yıl önce Alman Fakir'e ortak olan Sadık Ayhan Saruhan, Türk şirketleri için Avrupa'da büyük fırsatlar olduğunu söyledi. Saruhan, "2023 hedefleri için Avrupa'nın uyuyan markalarını satın almalıyız. Bu sayede sıçrama yaparız" dedi

Sadık Badak Taşağıl-Konya yolunu inceledi!

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Karayollar 13.Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak Antalya'yı Konya'ya bağlayacak olan ve Manavgat ilçesi Taşağıl Mahallesi'nden geçen Taşağıl-Beyşehir yolunda inceleme yaptı.

Mehmet Sadık Sade: Urfa'da fuar alanı yok, kentin fuar alanına ihtiyacı var!

TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade, 10 Nisan Perşembe günü saat 2'de Şanlıurfa'da ikincisini organize ettiğimiz Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılışını gerçekleştireceğiz. Urfa'da fuar alanı yok, geçen yıl bir adım attık...

Sadık Çelik: OnaltıDokuz Kuleleri izinler verildikten sonra yıkılıyor!

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Sadık Çelik 'OnaltıDokuz Kuleleri mahkeme kararıyla tıraşlanacak Gerekli imar izinleri alındıktan, imar planı onaylandıktan, ruhsat verildikten, daireler satıldıktan, tapuları sahiplerine teslim edildikten sonra üstelik' dedi..

Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Kılıç, Sercan Kılıç tarafından 200 bin liralık sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi yıkılıp yeniden yapılacak!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İslam Kalkınma Bankası’ndan sağlanan 158 milyon 930 bin Avro kredi ile İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor

Karşıyaka Dispanseri binası yıkılıp, sağlık tesisi yapılacak!

Yıllarca Adana’ya sağlık hizmeti veren ve yerine daha modern bir sağlık tesisi yapılması planlanan Karşıyaka Dispanseri’nin binası Büyükşehir Belediyesi’nce yıkılıyor.

Sadık Kılıç Haberi

Sadık Kılıç

Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Kılıç, Sercan Kılıç tarafından 200 bin liralık sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, Altunel İş Merkezi, No:51 Kat: 2...