06 / 05 / 2024

Mehmet Sadık Sade: Urfa'da fuar alanı yok, kentin fuar alanına ihtiyacı var!

Mehmet Sadık Sade: Urfa'da fuar alanı yok, kentin fuar alanına ihtiyacı var!

TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade, 10 Nisan Perşembe günü saat 2'de Şanlıurfa'da ikincisini organize ettiğimiz Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılışını gerçekleştireceğiz. Urfa'da fuar alanı yok, geçen yıl bir adım attık...



TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade, 10 Nisan Perşembe günü saat 2'de Şanlıurfa'da ikincisini organize ettiğimiz Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılışını gerçekleştireceğiz. Urfa'da fuar alanı yok, geçen yıl bir adım attık. Geçen yıl ilk defa düzenlememize rağmen eksikliklerimiz vardı ama güzel bir organizasyon düzenlediğimizi düşünüyorum. İnşallah bu yıl düzenleyeceğiz fuar daha güzel olur. Temennimiz Şanlıurfa'da kalıcı bir fuar alanın kurulması olduğunu söyledi. 


Fuar alanı olmadığından dolayı ister istemez bazı sıkıntılar yaşandığını ve bu sıkıntıları en aza indirmek için uğraş verdiklerini belirten Sade, "Fuarcılık kültürel anlamda şehrin tanıtımına katkı sunuyor. 


Urfa'da Üretim yapan bazı firmaları tanımıyoruz. Ama fuar bunları tanımamıza vesile oluyor. Fuar ekonomik anlamda da kente katkı sunuyor. 


Bu yıl yaklaşık 150 katılımcı var. Çoğu dışarıdan gelen firmalardır. 100 firma dışarıdan gelmiş olsa beş er kişinden 500 kişi eder. Bu 500 kişinin yediği içtiği şeyleri hesaplarsak bile esnafımıza ne kadar fayda sağlayacağını görürüz. Yani kısacası fuarın esnafımıza bile katkı sunuyor" dedi. 


Gap Gündem


Geri Dön