01 / 05 / 2024

şanlıurfa fuar alanı

şanlıurfa fuar alanı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de hayata geçirdiği fuar alanda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın ihalesi 5 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de hayata geçirilecek yeni fuar alanı için Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Şanlıurfa Fuar Merkezi için imzalar atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTSO (Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası) ile ortaklaşa yapılacak olan Fuar merkezi için Protokol imzalayan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'ya ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Mehmet Sadık Sade: Urfa'da fuar alanı yok, kentin fuar alanına ihtiyacı var!

TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade, 10 Nisan Perşembe günü saat 2'de Şanlıurfa'da ikincisini organize ettiğimiz Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılışını gerçekleştireceğiz. Urfa'da fuar alanı yok, geçen yıl bir adım attık...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı bölgeler 1 ile 2'nci derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

Şanlıurfa Fuar Merkezi açıldı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu Fuar Merkezi'nin açılışı yapıldı. 

Şanlıurfa Fuar Merkezi için geri sayım başladı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen Fuar Merkezi'nin açılışı için geri sayım başladı. 

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin resmi açılışı 11 Nisan'da!

Resmi açılışı 11 Nisan’da yapılacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi 11 Nisan'da açılacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği fuar merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanında incelemeler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Peygamberler şehrimiz Şanlıurfa'mız Allah'ın izni ile bölgenin bir numaralı şehri olacaktır" dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi 11 Nisan'a yetişecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları devam eden Şanlıurfa Fuar Merkezi, 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluşunun 98. yıl dönümüne yetiştirilecek.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi Şanlıurfa'ya bir canlılık getirecek ve ekonomiye büyük bir katkı sunacak" dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuar merkezinin yüzde 25'ini tamamladı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamam!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yapımı devam ediyor. İnşaat halinde olan fuar merkezinin yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de hayata geçirdiği fuar alanda çalışmalar son sürat devam ediyor.

şanlıurfa fuar alanı Haberi

şanlıurfa fuar alanı


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de fuar alanı inşa ediyor. 80 bin metrekarelik alan üzerindehayata geçirilecek olan fuar alanının inşaat çalışmalarına başlanıldı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Fuarların kaliteli bir merkezde yer alması lazım. Şanlıurfa'ya yakışır bir mekanda olması lazım. Gerek buraya gelip stand açacak firmalar ve gerekse yenilikleri ve imalatları takip edecek ziyaretçiler için standardı yüksek bir merkezde fuarların düzenlenmesi bizim için hayaldi. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız bu hayali gerçekleştirdi. 2014 seçimlerinde halkımıza fuar sözü verdik. Büyükşehir'i fuar merkezleri geliştirir. Şanlıurfa'nın bölgesiyle birlikte her ay bir fuar düzenleme potansiyeline sahiptir. Kalkınma bakanlığımızdan yüzde 50 oranına tekabül eden 11 trilyon TL'lik destek geldi. Bu yatırımla Şanlıurfa'mız kazanacak....