14 / 05 / 2024

Sadık Kocabaşa

Sadık Kocabaşa

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi, Cem Kocabaşa ve Sadık Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Beyoğlu'nda açıldı.

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Sadık Kocabaşa, Ayşe Kocabaşa ve Mehmet Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Gayrimenkul şirketleri dairelerin yüzde 25'ini sadık müşterilerine ayırıyor!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında gayrimenkul şirketleri dairelerin yüzde 25'ini sadık müşterilerine ayırdıklarını açıkladı.

Hüseyin Sözlü: Şehir plancılığına sadık kalacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, "1/1000'lik yapılırken, siyasi çekişmeye neden olmayacak, şehir plancılılığına,ahlakına sadık kalacağımız, Adana'nın şehircilik açısından sınıf atlamasını sağlayacak, mülkiyet hakkına da riayet ederek planlama yapıyoruz." dedi.

Manisa Kırkağaç'ta asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Halkaavlu ve Gökçukur Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı.

3. köprüyü 26 Ağustos'ta, Avrasya Tüneli'ni 20 Aralık'ta açacağız!

Başbakan Binali Yıldırım, ulaşım projelerinin açılış tarihlerini açıkladı. Başbakan Yıldırım, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın en geniş köprüsü. Onu 26 Ağustos'ta açacağız. Avrasya Tüneli'ni de 20 Aralık'ta açacağız. " dedi.

Kerç Köprüsü'nün açılışı Aralık 2019'a ertelendi!

Rusya'nın Kırım'ı işgal etmesinin ardından inşaatına başladığı Kırım'ı Rusya'ya bağlayacak Kerç köprüsünün demiryolu kısmının kullanıma açılış tarihi Aralık 2018'den Aralık 2019'a erteledi.

Manisa Kırkağaç'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinde başladığı içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarında sona yaklaştı.

Manisa Kırkağaç’a bağlı mahalle yolları yenileniyor!

Manisa Kırkağaç’a bağlı Yağmurlu, Küçükyaya ile Musahoca mahallelerini ve Soma Bayat ve Karacakaş mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Ak Köprü Ağustos’ta hizmete açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dim Barajı Gölü üzerine yapılan Ak Köprü’nün yüzde 64’ü tamamlandı. Köprü Ağustos’ta hizmete açılacak.

Manisa Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kırkağaç’taki Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki çalışmalarını tamamlıyor.

Sadık Kocabaşa Haberi

Sadık Kocabaşa

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi, Cem Kocabaşa ve Sadık Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Beyoğlu'nda açıldı.


Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi adresi: Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, İstiklal Caddesi...