16 / 06 / 2024

Sadrettin Duygun

Sadrettin Duygun

Mekase Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Karademir, Sadrettin Duygun, Selahattin Akdeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Hkn Duygun İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Duygun İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Duygun tarafından kuruldu.

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Maltepe’de Yalçın Aytekin ve Mustafa Duygun ortaklığında kuruldu.

Hmd Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mustafa Duygun tarafından kuruldu.

3epolat İnşaat Yapı Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

3epolat İnşaat Yapı Ve Yazılım Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Polat, Ersin Polat, Esra Polat, Sadrettin Polat ve Ülker Polat ortaklığında kuruldu.

Duygunlar İnşaat Mermer Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duygunlar İnşaat Mermer Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Duygun tarafından kuruldu. 

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadrettin Döner tarafından kuruldu. 

Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Serhat Karatepe, Sadrettin Karatepe ve Seda Karatepe ortaklığından kuruldu.

Duygun Yarsuvati: Suada'nın yıkımından memnunuz!

Galatasaray'ın eski başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvati, Suada'nın yıkımı hakkında açıklamalarda bulundu. Yarsuvati, yıkım kararından memnun olduklarını açıkladı.

GAP'ın enerji yatırımlarının yüzde 74'ü tamamlandı!

GAP enerji yatırımlarının yüzde 74'ünü tamamlanı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil yaptığı açıklamada ülkemizdeki hidroelektrik enerjisinin yarısının GAP'tan üretildiğini söyledi.

Avci Gayrimenkul Yapı İnşaat Danışmanlık Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avci Gayrimenkul Yapı İnşaat Danışmanlık Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Sadrettin Avcı tarafından kuruldu.

Ümraniye'ye iki yeni ilkokul geliyor!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki ilkokul birden kazandırıyor. Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu ve Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Hasan Özaydın İlkokulu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sadrettin Duygun Haberi

Sadrettin Duygun

Mekase Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Karademir, Sadrettin Duygun, Selahattin Akdeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


Mekase Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane,fabrika ve imalathane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...