29 / 04 / 2024

Saeed Albaroodi

Saeed Albaroodi

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osamah Thamer Saeed Saeed, Azad Yıldız ve Nadir Seyidoğlu ortaklığında kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Asturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Alı Saeed tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Altaweel İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaweel İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te H.A. Hasan Al-Saeedı tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket kuruldu!

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket Esenyurt'ta Syed Saeed Shah tarafından kuruldu.

Saeed Albaroodi Haberi

Saeed Albaroodi
Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Türkiye sınırları içerisinde veya dışarısında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj, altyapı ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir.Özellikle; 1. Toplu konut, konut, okul, çarşı,alışveriş merkezi, iş merkezi, kültür tesisleri, hastane binaları ile her çeşit binalar ve siteler yapmak,pazarlamak,aracılık etmek ve satışını yapmak. 2. Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, 3. Konusu ile ilgili her nevi resmi ve özel ihalelere katılmak, bu ihaleleri almak, ihale konularını yapmak, yaptırmak devretmek, her türlü resmi ve...