26 / 05 / 2024

Saeed Gayrimenkul adresi

Saeed Gayrimenkul adresi

Saeed Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Seyhun Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi' nde kuruldu.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Asturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Alı Saeed tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alı Saeed, Khawaja Samnan Saeed ve Saghır Jan ortaklığında kuruldu.

Ariana Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariana Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Dadharazad tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Emiray Group İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Emiray Group İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamad Saeed Amroo tarafından kuruldu.

İstanbulfile Gayrimenkul İnşaat Temizlik Lojistik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulfile Gayrimenkul İnşaat Temizlik Lojistik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Saeed Zareıyan tarafından kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Saeed Gayrimenkul adresi Haberi

Saeed Gayrimenkul adresi

Saeed Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Seyhun Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu. 


Saeed Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak 2-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  3-Tüm bu...