29 / 04 / 2024

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alı Saeed, Khawaja Samnan Saeed ve Saghır Jan ortaklığında kuruldu.



Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alı Saeed, Khawaja Samnan Saeed ve Saghır Jan ortaklığında kuruldu.

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
EMLAK VE GAYRİMENKUL MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. DIŞ TİCARET Şirketin devamlılığı ile ilgili yurt iç ve yurt dışında kanunla yasaklanmamış ve izne tabi olan ürünler için izin alınması koşulu ile; gerek fiziki gerekse internet üzerinden her türlü hizmet ve ürünün alım satım ve dış ticaret işlemlerinin yapılması DANIŞMANLIK Yerli ve yabancılar için çalışma ve oturum izni konusunda danışmanlık yapmak ve yine ithalat, ihracat, dış ticaret, gayrimenkul alım satım danışmanlığı yapmak ARAÇ KİRALAMA Her türlü kara, hava, ve deniz yollarına ait nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir.


Geri Dön