09 / 05 / 2024

saf gyo iştirakleri

saf gyo iştirakleri

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak işlemi hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO Şişli binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Şişli Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Katılım'dan Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere destek!

Emlak Katılım, Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere deste oluyor...

Avrasya GYO Şişli Metrocity C Blok değerleme raporu revize edildi!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cad.Metrocity C Blok 186 nolu bağımsız bölüm yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Avrasya GYO Şişli Metrocity A Blok değerleme raporu revize edildi!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cad.Metrocity A Blok 187 nolu bağımsız bölüm yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Şişhane DİM İş Merkezi'nin 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.18 maddeleri revize edildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Şişli'deki gayrimenkulü 3.1 milyon TL'ye satıldı!

Yapı Kredi Koray GYO, Şişli'de 304 pafta 1947 ada, 90 parselde yer alan Levent Loft 2 apartımanındaki, ekspertiz değeri KDV hariç 2 milyon 545 bin TL olan 76 no'lu bağımsız bölümün, KDV hariç 3 milyon 138 bin 614 TL bedelle satılmasına karar verdi.

saf gyo iştirakleri Haberi

saf gyo iştirakleri

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından; Saf GYO birleşmesi ile birlikte mali tablolarına dahil olan, sermayesinin yüzde 10'una sahip olduğu iştiraki Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin daha önce aldığı sermaye azaltım kararı sonucunda oluşan alacaklarının 2 milyon 249 bin 20,42 TL tutarındaki kısmından vazgeçilerek bu tutarın şirketin sermaye tamamlanma payı olarak iştirakte bırakılmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzca,

Saf GYO birleşmesi ile birlikte mali tablolarımıza dahil olan, sermayesinin %10'una sahip olduğumuz  iştirakimiz Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin daha önce aldığı sermaye azaltım kararı sonucunda oluşan alacaklarımızın 2.249.020,42 TL tutarındaki kısmından vazgeçilerek bu tutarın Şirketin sermaye tamamlanma payı olarak İştirakte bırakılmasına, 

Karar verilmiştir.

Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesi tescillendi!