05 / 05 / 2024

Saf GYO sağlam gyo

Saf GYO sağlam gyo

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf GYO, Sağlam GYO ile birleşmesi ile ilgili açıklama yayınladı.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizamettin Sağlam ve Sefa Sağlam ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

Osmancık'taki metruk eve sağlam raporu mu verildi?

Osmancık ilçe merkezinde her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk bir eve Kırıkkale İdare Mahkemesi tarafından 'iskeleti sağlam ve herhangi bir tehlike oluşturmuyor' gerekçesiyle yıkım izni verilmediği ileri sürüldü.

Saf GYO 5 milyon dolar yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'ta açıklama yaptı. Saf GYO toplam yıllık sorumluluk limiti 5 milyon USD olan Yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı.

Dar gelirlilerin TOKİ ile daha sağlam binalara aktarılması gerekiyor!

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Önal "Depreme dayanıksız binaların yıkılıp mutlaka dar gelirlilerin TOKİ ile daha sağlam binalara aktarılması gerekiyor" dedi.

Ankara'daki yapılar çok sağlam inşa ediliyor!

Yaşanan acılar sonrası ülke çapında yerleşen deprem bilinci, deprem kuşağı üzerinde yer almamasına karşın Başkent Ankara'da da yapıların çok daha sağlam inşa edilmesini sağladı.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları!

Sağlam İnşaat tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Güneşli’de hayata geçirilen , 105 daireden oluşuyor. İşte Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları...

Saf GYO yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komiteleri açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerini açıkladı. İşte Saf GYO'nın yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komiteleri...

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Güneşli Sağlam Park lokasyon!

21 kat şeklinde yükselen projede daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Güneşli Sağlam Park lokasyon bilgisi kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli 'de hayata geçiriliyor.

Sağlam Park Güneşli fiyatları!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 21 kat şeklinde inşa ediliyor. Proje Sağlam Yapı imzasıyla yükseliyor. Sağlam Park Güneşli fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Saf GYO sağlam gyo Haberi

Saf GYO sağlam gyo

Saf GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul A.Ş.'nin 07.05.2014 tarih ve BİAŞ-4-GDİ-132-1324 sayılı yazısında;


- 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 376. maddesi 2. fıkrasına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 10.04.2014 tarih ve 2014/11 sayılı bülteninde ilan edilen "Halka Açık Şirketler Bakımından 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 376'ncı Maddesinin Uygulaması" esaslarına atıf yapılmakta, 


- Şirketimizin 2013 yılsonu mali tablolarına göre sermayenin %78'ini kaybetmiş gözüktüğü ve SPK'nın anılan kararında birleşme nedeniyle oluşan ve özkaynakları azaltan hesap kalemleri için bir istisna getirilmemiş olduğu dile getirilmekte ve


- Konu ile ilgili olarak yönetim kurulumuzca bir değerlendirme yapılıp yapılmadığına ve konu ile ilgili olarak genel kurulun toplantıya çağrılıp çağrılmayacağına dair bir açıklama yapılması talep edilmektedir.


TTK'nın 376 maddesi ikinci fıkrasında "Son yıllık bilançoya göre, sermaye ile...