05 / 05 / 2024

Saf GYOda Kök Elektrik Enerjisinin payları

Saf GYOda Kök Elektrik Enerjisinin payları

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 10 Mart 2015 tarihinde şirket hissedarları arasındaki pay alım satımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ilo Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ilo Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Irek Safın tarafından kuruldu.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rama Issa ve Kınan Safı ortaklığında kuruldu. 

Saf GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 27 Aralık'ta!

Saf GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 27 Aralık 2016 tarihinde saat 11:00'de Taksim'deki Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Saf GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Saf GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Saf GYO 6 aylık finansal raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olmayan finansal raporunu yayınladı.

Saf GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Saf GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Saf GYO'dan bağlı ortaklık sermaye artırımı açıklaması!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı. İşte Saf GYO'nun KAP açıklaması:

Saf GYO, Akkök Holding ile hizmet sözleşmesi imzalayacak!

Saf GYO transfer fiyatlandırması kurallarına uygun şekilde taraflarca aylık olarak ve ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yasal mevzuat çerçevesinde belirlenmesine ve bu hizmetlerin alımının belirlenmesi için Akkök ile hizmet sözleşmesi imzalayacak.

GROHE Light ve GROHE Zero ile saf suyun tadını çıkarın!

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

Saf GYO 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı. İşte 6 aylık faaliyet raporu...

Saf GYOda Kök Elektrik Enerjisinin payları Haberi

Saf GYOda Kök Elektrik Enerjisinin payları

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin yaptığı açıklama;


10 Mart 2015 tarihinde SAFGYO A.Ş. payları ile ilgili olarak nominal değeri 60.000.000,-TL olan payların 1,15 fiyatından alış/satış işlemi Şirketimiz hissedarlarından Sn.Abdullah Tivnikli ve Kök Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan A.Ş. arasında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Sn. Abdullah Tivnikli'nin Şirketimiz sermayesindeki payları 10 Mart 2015 tarihi itibariyle 0,02% oranına inerken, Kök Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan A.Ş.'nin payları % 6,77'ye...