15 / 05 / 2024

şafak çak mobilya tasarımı

şafak çak mobilya tasarımı

Şafak Çak önce Parsi Hilton'a yatak tasarladı, daha sonra ise Jennier Lopez taht tasarladı. Çak şimdi ise Manhattan'da Silver Towers'ın 60. katındaki penthouse için mobilya tasarlıyor.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nesipoğuz Daştan tarafından kuruldu.

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alev Loğoğlu ve Özcan Daştan ortaklığında kuruldu.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ekinci tarafından kuruldu.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Baressi Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baressi Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Kadir İlhan, Kenan İlhan ve Sami İlhan ortaklığında kuruldu.

Dkare Gayrimenkul İnşaat Ve Mobilya Anonim Şirketi kuruldu!

Dkare Gayrimenkul İnşaat Ve Mobilya Anonim Şirketi Başakşehir'de Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Turkwaz Gayrimenkul Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkwaz Gayrimenkul Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Wafaa Sahlaouı tarafından kuruldu.

Sogen Proje İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sogen Proje İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Soylu ve Miraç Bektaş ortaklığında kuruldu.

Drk Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Doruk tarafından kuruldu.

şafak çak mobilya tasarımı Haberi

şafak çak mobilya tasarımı
Dünya yıldızlarına mobilya tasarlayan Şafak Çak, Jennifer Lopez ve Paris Hilton için yatak tasarlandı. Ürün tanıtımı için İstanbul'a gelen Paris Hilton Şafak Çak'la bir şirketin akşam yemeğinde tanıştı. Şafak Çak o yemek için 60 kişilik bir masa hazırlattı. Oymalı bir masayı imalata veren  Çak, 16 metre uzunluğundaki, dört el oyması ağaçtan, parlak fuşya masa Paris Hilto'nun ilgisini çekti ve Şafak Çak ile irtibata geçti.Şafak Çak Almanya ve New York'ta iç ve dış mekan tasarımları yapmaya başladı. Çak şimdi ise Manhattan'da Silver Towers'ın 60. katındaki penthouse için mobilya...