18 / 05 / 2024

Şafak Çak türk hamamı banyo

Şafak Çak türk hamamı banyo

Hollywood yıldızları ve ünlü mankenler, Türk hamamında yıkanmak için sıraya girdi. Ünlü isimlerin oturduğu tarihi binadaki banyolar, Türk hamamı şeklinde yapıldı. Tüm dairelerde 4 bin metrekare Türk mermeri kullanıldı

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Fransa'da kaçak işçi çalıştıran Türk inşaat patronuna hapis!

Fransa'da faaliyet gösteren Türk inşaat patronu; vergi kaçırma, kaçak işçi çalıştırma ve usulsüz olarak parasını Türkiye'ye göndermesi sebebiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

İç mimar Şafak Çak'tan Radamel Falcao açıklaması!

Türk iç mimar Şafak Çak sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı merakla transfer haberini beklediği Radamel Falcao ile ilgili paylaşımda bulundu...

İsviçre sokakları Türk çözümüyle akıllanacak!

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen "dünyanın ilk ve tek modüler yapıdaki akıllı şehir mobilyası" Ekin Spotter için ilk sipariş İsviçre'den alındı.

Türk girişimcilerinden akıllı şehirler projesi!

Akıllı şehirler projesi geleceğin en önemli teknoloji konseptlerinin başında geliyor. Türk girişimcilerin de harekete geçtiği akıllı şehirler projesi, Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasında öne çıktı.

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

Türk Telekom evleri akıllandıracak!

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, Akıllı Şehirler: 360" temasıyla düzenlendi. Türk Telekom, Türkiye’yi, araçların, evlerin, okulların, şirketlerin ve şehirlerin akıllandığı bir geleceğe taşımayı amaçlıyor.

Şafak Çak türk hamamı banyo Haberi

Şafak Çak türk hamamı banyo


Dünyaca ünlü isimlerin ve sosyetenin banyoları, Türk tasarımcı Şafak Çak'a emanet. Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba'ya dünyaca ünlü birçok starın evinde imzası olan Çak'a, sipariş yağıyor. Şafak Çak'ın Sting için tasarladığı Türk hamamı büyük beğeni toplayınca, ünlü isimler sıraya girdi. Çak, Sting'in de evinin olduğu New York'taki Walker Tower binasındaki toplam 50 dairenin banyolarını yapmak için kolları sıvadı. Türkiye'den götürülen mermerlerle tasarlanan banyolarda, Cameron Diaz, Naomi Campbell, Gisele Bündchen ve eşi Tom Brady gibi dünyaca ünlü starlar yıkanacak. 110 dairenin bulunduğu tarihi binanın girişinin de tasarımını yapan Çak, bazı dairelerin mutfaklarını, salonlarını ve teraslarını da dizayn ediyor. 


LAVABOLAR AFYON'DAN 

Türkiye'den götürülen mermerlerle yapılan dairelerin her birinde 3-4 tane banyo olduğunu söyleyen Şafak Çak, ay sonunda banyoları teslim...