28 / 04 / 2024

Şafak Emrence kimdir

Şafak Emrence kimdir

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Başak Emrence kimdir?

Mimar Başak Emrence kimdir? Başak Emrence, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Başak Emrence, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Başak Emrence...

Şafak Emrence kimdir?

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Zerrin Şafak kimdir?

Mimar Zerrin Şafak kimdir? Mimar Zerrin Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zerrin Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zerrin Şafak..

Şaban Şafak kimdir?

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Uygar Şafak Öğün kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Şafak Öğün kimdir? Uygar Şafak Öğün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uygar Şafak Öğün, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor?

Şafak Çak kimdir?

Jennifer Lopez’e hediye ettiği taht ve yatakla adından söz ettiren ünlü İç Mimar Şafak Çak kimdir? İç Mimar Şafak Çak, bugüne kadar hangi tasarımları hayata geçirdi? İşte Şafak Çak...

Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, Gedizler Yapı Ev're projesi ile emlak medyasının gündemindedir. Şafak Bamyacıoğlu, daha önce IBM POS Aş, AIG, Century 21, Realty World gibi şirketlerde çalıştı. Peki Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Şafak Emrence kimdir Haberi

Şafak Emrence kimdir

Şafak Emrence kimdir?

Şafak Emrence, 1976'da İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 


1998 yılında İTÜ Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra, çalışma hayatına; 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte.


Zemberek Tasarım

2000 yılında, Başak Emrence ve Şafak Emrence tarafından İstanbul'da kurulan Zemberek Tasarım; mimarlık, iç mekan tasarımı ve kurumsal kimlik alanlarında projeler geliştiriyor, uygulama ve kontrol yapıyor. 


İletişim bilgileri

Başçavuş Sok. Evtaş İş Hanı 31/12 34720

Kadıköy / İSTANBUL / TÜRKİYE

Telefon +90 216 338 50 62

Fax +90 216 338 51 63

Email...