15 / 05 / 2024

Şafak Herdem

Şafak Herdem

"Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları" konferansı, Uluslararası Proje Finansmanı Derneğinin katkısıyla 4 Aralık 2013 tarihinde Uluslararası Proje Finansmanı Derneği'nin (IPFA) katkısıyla İstanbul'da düzenlenecek..

Altyapı projeleri 4 Aralık'ta masaya yatırılacak!

Türkiye'nin, 2023 hedeflerinin altyapısını oluşturmak amacıyla öngördüğü toplam büyüklüğü 250 milyar doları bulan altyapı projeleri ve finansman modelleri 4 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da düzenlenen konferansta masaya yatırılacak...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Şafak tarafından kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şafak Herdem Haberi

Şafak Herdem

"Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları" konulu konferans, Herdem Avukatlık'm ev sahipliğinde Uluslararası Proje Finansmanı Derneği'nin (IPFA) katkısıyla 4 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek. 


Herdem Avukatlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek konferansta Türkiye'deki altyapı yatırımlarına ilişkin fırsatlar ve riskler ile yeni proje finansmanı imkanları ele alınacak.Konferansa, Dünya Bankası ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan yetkililer ile Türkiye'de büyük çaplı projelerde yer almış firmaların temsilcileri katılacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Herdem Avukatlık Kurucu Ortağı Şafak Herdem, Marmaray Projesi'nin hayata geçirilmesiyle finansman sağlayan uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin arttığına dikkat çekti.Özellikle son yıllarda süregelen ekonomi politikaları ve Marmaray'm hayata geçirilmesi ile uluslararası yatırım çevreleri tarafından ilgiyle izlenen altyapı projelerine olan ilginin önemli oranda artış sağladığını belirten Herdem, bu projelerin, İstanbul...