17 / 05 / 2024

Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Sayim Pamuk Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Şafak ve Emre Kalem ortaklığında kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Elif Karhan Muhammed ve  Talha Yuyucu tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lebriz Atan Karaartlı ve Sacit Arda Karaatlı ortaklığında kuruldu.

Ankas Mimari Tasarım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankas Mimari Tasarım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Üstün tarfaından kuruldu.

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Görkem Çağlayan tarafından kuruldu.

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Görkem Çağlayan tarafından kuruldu.

Stoa Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stoa Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aloğlu tarafından kuruldu.

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Üstün tarafından kuruldu.

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

Collage Danışmanlık İnşaat Ve Mimari Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Collage Danışmanlık İnşaat Ve Mimari Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naunaın Ahmad ve Syed Ahmed M. Shahjehan ortaklığında kuruldu.

Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Sayim Pamuk Müdürlüğü'nde kuruldu.


Şafak Mimari Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri konut iş yeri ticarethane  inşaatlarını yapmak satmak  kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde  veya başkalarına ait  arsa ve araziler üzerinde  kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde  ve yurt dışında her türlü resmi  ve özel sektöre ait  inşaat taahhüt montaj  işlerini yapmakve mustakil konut  iş hanları fabrika yollar baraj ve  park ve bahçe düzenlemeleri  yapmak c-Şirket yapılmakta ve yapılmış olan her türlü inşaatların izolasyon işlerini yapmak ve yaptırmak ayrıca her türlü izolasyon malzemelerinin alış ve satışlarını yapıp ticaretini yapmak d-Şirket her türlü mimari...