18 / 05 / 2024

Saffet Sungur kimdir

Saffet Sungur kimdir

Saffet Sungur, binası eskiyen mezun olduğu okulun yerine 12 derslikli okul inşa ettirecek.

Sivaslı hayırsever mezun olduğu okulun yerine 12 derslikli okul inşa ettirecek!

Saffet Sungur, binası eskiyen mezun olduğu okulun yerine 12 derslikli okul inşa ettirecek.

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Sungur kimdir?

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kimdir? Ahmet Sungur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Sungur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Sungur..

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Saffet Bulut kimdir?

1994 ve 1999 yıllarında iki kez Bahçelievler Belediye Başkanı olarak görev yapan Mimar Saffet Bulut, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bahçelievler belediye başkan adayı oldu. Peki Saffet Bulut kimdir?

Ahmet Gözlükaya kimdir?

Mimar Ahmet Gözlükaya, mimar eşi Saffet Gözlükaya ile 1997'de Apre Design Group firmasını kurdu. Mimar Ahmet Gözlükaya, Bluebay Oteli ve Anemon Otellerinin mimarıdır. Peki Ahmet Gözlükaya kimdir? İşte biyografisi...

Saffet Gözlükaya kimdir?

Uluslararası bienal sanatçısı mimar Saffet Gözlükaya kimdir? Saffet Gözlükaya'nın öne çıkan projesi Blue Bay Otel’in mimari özellikleri nelerdir? İşte Saffet Gözlükaya'nın biyografisi ve Blue Bay Otel...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Saffet Sungur kimdir Haberi

Saffet Sungur kimdir

Sivas'ta hayırsever iş insanı Saffet Sungur, binası eskiyen mezun olduğu okulun yerine 12 derslikli okul inşa ettirecek.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Eylül Mahallesi'nde bulunan Kongre İlkokulu'nun yıkılarak yerine 12 derslikli ilkokul yapılması için hayırsever Saffet Sungur ile Sivas Valiliği arasında protokol imzalandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, protokol imza töreninde açıklamalar yapan Vali Salih Ayhan, eğitime yapılan her şeyin güzel olduğunu belirterek, "Sivas'ta bir hayırseverlik geleneği, geni, geçmişi, kültürü var ve birçok okulumuzu da bu minvalde devletimize yük olmadan Sivas'ımıza kazandırmış oluyoruz." açıklamasını yaptı.

Ayhan, Sivas'ın eğitim anlamında Türkiye'nin en iyi illeri arasında bulunduğunu belirterek, "Sivas tekli eğitime geçen yani sabahtan başlayıp akşama kadar eğitim alan birkaç ilden birisidir." dedi.

Kongre İlkokulu'nun çağın gereksinimlerine en uygun şekilde yapılarak yeniden açılacağını...