15 / 05 / 2024

Safir Cast İnşaat adres

Safir Cast İnşaat adres

Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Safir Tedarik Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Tedarik Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cimcik Suat Pendar tarafından kuruldu.

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler’de  300  bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Sarı, Mohammad Soufı  ve Mohamad Alghadnan tarafından kuruldu.

Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cast İnşaat Nakliyat Otomotiv Kimyevi Maddeler ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cast İnşaat Nakliyat Otomotiv Kimyevi Maddeler ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tosun tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Safir Mimari İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safir Mimari İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Işık tarafından kuruldu.

Gold Safir İnşaat Metal Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Safir İnşaat Metal Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ketenci tarafından kuruldu. 

Safir Kaya Tuzu Madencilik İnşaat Lojistik Teknoloji Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Safir Kaya Tuzu Madencilik İnşaat Lojistik Teknoloji Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncil tarafından kuruldu.

Cast Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cast Yapı İnşaat Anonim Şirketi Mert Çarhacıoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Safir Cast İnşaat adres Haberi

Safir Cast İnşaat adres

Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

 Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:

Her türlü halkla ilişkilerle ilgili hizmetler vermek. Reklam ajansı kurmak. Her türlü reklam işleri yapmak, reklam filmleri çekmek. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekân ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerinin toptan ve perakende ticaretini, ithalatını ve ihracatını yapmak, Her türlü faaliyetler için, vasıflı vasıfsız personel çalıştırmak, personel temini sağlamak. Her türlü ev,...