14 / 05 / 2024

Safranbolu durak

Safranbolu durak

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otobüs durakları, ilçeye özgü tarihi ev görünümüne kavuştu. Belediye Başkanı Aksoy "İlçemizdeki her objeyi tarihi mimariye uygun hale getirmek için çalışıyoruz'' dedi.

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekilişi!

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekilişi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanan projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Konutları kura tarihi!

Karabük Safranbolu TOKİ Konutları kura tarihi belli oldu. Ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade fırsatı sunan projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Safranbolu Karabük kura çekimi!

TOKİ Safranbolu Karabük kura çekimi kapsamında 426 daire satışa çıkarılıyor. Başvuruların sona erdiği projede konutların satış fiyatları 98 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor.

Safranbolu TOKİ kura çekilişi!

Safranbolu TOKİ kura çekilişi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. 11 bin 344 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ kura çekilişleri emekli!

Karabük Safranbolu TOKİ kura çekilişleri emekli kategorisinde gerçekleşiyor. Toplamda 426 adet konutun satışa sunulduğu projede 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor.

Karabük TOKİ Safranbolu kurası nerede çekilecek?

TOKİ Karabük Safranbolu'da 75 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. Projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor. Peki Karabük TOKİ Safranbolu kurası nerede çekilecek?

Safranbolu TOKİ Evleri çekilişi!

Safranbolu TOKİ Evleri çekilişi 12 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Aylık 329 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 426 daire emekliye özel satışa çıkarılıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ 2016 kura çekimi!

Karabük Safranbolu TOKİ 2016 kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

Karabük Safranbolu TOKİ Emekli Evleri kura çekimi!

Karabük Safranbolu TOKİ Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 426 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ Safranbolu Yenice'de konut inşa edecek!

TOKİ, Orman İşletmesi için Safranbolu'ya inşaat yapacak. Orman İşletmesi ile anlaşmalar tamamlandı. Yenice TOKİ Konutları için proje ihalesi çalışmaları sürüyor. Proje ihalesinin ardından inşaat yapım ihalesi yapılacak ve konutlara başlanacak.

Safranbolu Evleri UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde!

Türkiye’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan kültürel varlıklarından Safranbolu deyince aklımıza ilk olarak özgün mimariye sahip evleri geliyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Projede emekliye özel olarak 426 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015 detayları...

Safranbolu durak Haberi

Safranbolu durak

Safranbolu Belediyesi, kentteki otobüs duraklarını, ahşap kullanarak ilçeye özgü tarihi evlerin görünümüne kavuşturdu.


Safranbolu'nun çeşitli bölgelerindeki taş, ahşap ve alaturka kiremit kullanılarak hazırlanan otobüs durakları,  Türk kent kültürünün günümüzde yaşayan en önemli yapılarından biri olan Safranbolu evleri dekoru verildi.


İlçe Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki bütün otobüs duraklarını Safranbolu'nun tarihi evlerinin görüntüsünde yapacaklarını söyledi.


Daha önce 30 durağı tamamladıklarını anlatan Aksoy, "Şimdi geri kalan diğer otobüs duraklarını da yapmaya başladık. Büyük bir kültür birikiminin, maddi zenginliğin ve yüksek düzeyde ustalığının ürünü olan tarihi evlerimizi yaşayarak gelecek kuşaklara aktarmanın çabası içindeyiz. İlçemizdeki her objeyi tarihi mimariye uygun hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda otobüs duraklarımızı tarihi ev görünümünde yapıyoruz" diye konuştu.


Aksoy, vatandaşların yapımı tamamlanan otobüs duraklarını çok beğendiğini...