03 / 05 / 2024

Safranbolu engelli evleri toki

Safranbolu engelli evleri toki

Tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde TOKİ tarafından engelliler için yapılan 54 konutun sahipleri kurayla belirlendi. Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: "Bu konutlar engelli vatandaşlarımıza uygun yapılmıştır. Devamı gelecek" dedi.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Safranbolu evleri mimarisiyle örnek oluyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 18, 19. yüzyıl ve 20. yüzyılın başlarında inşa edilen evler, yeni yapılan binalar için de örnek oluyor.

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hayata geçiyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

TOKİ Safranbolu Evleri'nin kurası çekildi!

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri yaron başlıyor. Toplamda 7 adet daire engelli vatandaşlara özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Safranbolu engelli evleri toki Haberi

Safranbolu engelli evleri toki

Tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından engelliler için yapılan 54 konutun sahipleri kurayla belirlendi.


Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) Aslanlar Şubesi'nde yapılan kura çekim töreninde konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 54 daire için 80 engellinin başvuruda bulunduğunu söyledi.


Kurada isimleri çıkmayanların üzülmemesi gerektiğini, TOKİ projesinin ilçede devam ettiğini ifade eden Aksoy, "Kirkille'de yapacağımız konutların zemin katlarının engelli vatandaşlarımıza tahsisi için müracaatlarımızı yapacağız. Bu konutlar engelli vatandaşlarımıza uygun yapılmıştır. Devamı gelecek. Hayırlı olsun" diye konuştu. Aksoy, TOKİ'nin çevre mimarisine uygun binalar yaptığına işaret etti.


Konuşmanın ardından noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kurada isimleri çıkan engelliler, büyük sevinç...