07 / 05 / 2024

safranbolu Muammer Özyurt Parkı

safranbolu Muammer Özyurt Parkı

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatları ile başlatılan, her mahalleye bir park anlayışı ile bu yıl yenilerinin de eklendiği Konsept parkların açılışları devam ediyor.

Safranbolu Muammer Özyurt Parkı açıldı!

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatları ile başlatılan, her mahalleye bir park anlayışı ile bu yıl yenilerinin de eklendiği Konsept parkların açılışları devam ediyor.

Muammer Kaptan Deniz Taşımacılığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muammer Kaptan Deniz Taşımacılığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Kartal'da, Birol Yılmaz, Erhan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi 18 Şubat 2015'te, 2 milyon 100 bin TL sermaye ile, Ziya Arslan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Safranbolu'da binalar geleneksel mimariyle inşa edilecek!

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: "Safranbolu’nun tüm imar alanlarının mimarisine müdahaleyi, şekil vermeyi, silüet belirlemeyi, dünya çapında ünlü geleneksel evleri ve o evlerin yerleşim düzenlerini güncel mimariye adapte etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Tamer Özyurt: Yüzde 15 devlet katkısıyla ev sahibi olmak kolaylaşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Konut almak isteyene yüzde 15 devlet katkısı” açıklamasının hem ev almayı kolaylaştıracağını hem de tasarruf etmeyi sağlayacağını ifade etti...

Safranbolu'da tarihi camiye restorasyon!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Safranbolu Ulu Camisi'nin restorasyonu devam ediyor. Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, 1872'de Rumların inşa ettiği kiliseden 1954'te camiye dönüştürülen yapının restorasyonunda sona yaklaştıklarını s

Muammer Tün'den korkutan deprem uyarısı!

Yrd. Doç. Dr. Muammer Tün, Eskişehir’de olası büyük depremlere karşı bir an önce tedbirlerin alınması gerektiğini belirterek, "İl Deprem Master Planı’nın hazırlanmasına yönelik çalışmalar yetkililer tarafından acilen başlatılmalıdır" dedi.

Tamer Özyurt 3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda konuşma yaptı!

İnşaat sektörü ile ilgili yaklaşımlara ticari ve ekonomik açıdan değer yaratan fikirlerin paylaşıldığı konferansta Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt fikir lideri olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Muammer Sadıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muammer Sadıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Sadıkoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Muammer Türker Antalya Havalimanı'nda inceleme yaptı!

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Havalimanı dış ve iç terminallerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Vali Türker havalimanının iç ve dış hatlarında incelemeler yaptı..

Safranbolu'da tarihi çeşmeler restore ediliyor!

Tarihi evleriyle meşhur Safranbolu’da restore çalışmaları kapsamında önemli yapılar yeniden ayağa kaldırılıyor. Çok sayıda tarihi yapının restore edildiği ilçede şimdide tarihi çeşmeler yeniden hayat buluyor.

Safranbolu'da Kartal Yuvası açıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Beşiktaş Kulübüne ait "Kartal Yuvası" mağazası törenle açıldı. Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi "Beşiktaş, İstanbul'dan daha fazla Anadolu'da seviliyor. Bu, bir gerçek" dedi.

Safranbolu TOKİ Konutları sahiplerine teslim edildi!

Karabük'ün tarihi ilçesi Safranbolu'da TOKİ tarafından yöresel mimariye uygun olarak yaptırılan 506 konuttan 460'ı, başvuruda bulunan 1134 kişi arasında yapılan kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.

safranbolu Muammer Özyurt Parkı Haberi

safranbolu Muammer Özyurt Parkı


Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatları ile başlatılan, her mahalleye bir park anlayışı ile bu yıl yenilerinin de eklendiği Konsept parkların açılışları devam ediyor.


Son olarak Aşağı Tokatlı Mahallesinde hizmete alınan ve Merhum Gazeteci Muammer Özyurt’un adı verilen konsept park yoğun katılımla devam etti.


Açılışa Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Gazeteciler, Dernek Başkanları Televizyon Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Muammer Özyur’un kardeşi ve Safranbolu Son haber gazetesi sahibi Mustafa Özyurt; “ Rahmetli ağabeyimin adının verildiği parkın açılışında bizleri yalnız bırakmayan herkese ailem adına teşekkür ediyorum.  Her zaman gazetecileri yalnız bırakmayan ve her zaman bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum”...