06 / 05 / 2024

safranbolu yazıköy

safranbolu yazıköy

Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

İBB'den yaz önlemleri: Kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyecek!

İstanbul Valiliği, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şartlarda yüzme ihtiyaçlarının sağlanması için alınan önlemler kapsamında kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyeceğini belirtti...

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Safranbolu Yörük'teki köy konağı hizmete açıldı!

Hayırseverler tarafından inşa ettirilen Seniha ve Burhanettin Şanlık Köy Konağı düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı

Yörük Köy Konağı açıldı!

Safranbolu ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Seniha ve Burhanettin Şanlık Köy Konağı törenle hizmete açıldı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

safranbolu yazıköy Haberi

safranbolu yazıköy

Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor. 


Gerekli duyuru Safranbolu Belediyesi tarafından yapılırken, boşta kalan 46 daire için engelli müracaatları alınmaya başladı. 27 Şubat'ta son bulacak başvurular için şimdi ye kadar 80 engelli vatandaşın başvuru yaptığı belirtilirken, başvurularda alt gelir gurubunda aranan şartların yanı sıra yüzde 40 ve üzeri engelli raporu isteniyor. 


Müracaatlar bittikten sonra yeniden TOKİ tarafından belirlenecek bir tarihte kura çekimi yapılacak. Müracaat sırasında engellilerden 1000 TL alınırken, kura çekimi sonrasında 4 bin TL ödeme yapacaklar. 


Karabük...