29 / 04 / 2024

Safwan Aljasem Almahmoud

Safwan Aljasem Almahmoud

Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Aljasem Almahmoud tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta 22 Mayıs'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Alrahman Dış Ticaret Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alrahman Dış Ticaret Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Almahmoud tarafından kuruldu.

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100bin TL sermaye bedeli ile Almahmoud Holding Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Rubana İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubana İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Sarıoul, Mustafa Haj Ibrahim ve Safwan Haj Ibrahim ortaklığında kuruldu.

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Safwan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safwan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Safwan Awal ve Fadel Aoul ortaklığında kuruldu. 

Grand İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Samıeh Almahmoud imzasıyla kuruldu.

Bassam İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bassam İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bassam Ibrahım Aljasem tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Eco Unıx Otomat Elektrik Reklam İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Unıx Otomat Elektrik Reklam İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi; Bermet Kasykeeva, Z.Safwan Sedeeq Zaınulabdeen, H.A Wajeeh Zaınulabdeen ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

M4 İnşaat Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M4 İnşaat Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mhd.Khaled Alıbrahım, Safwan Zuabı, Adel Chablout, Al Hasan Bakkar ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenler, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Safwan Aljasem Almahmoud Haberi

Safwan Aljasem Almahmoud
Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Aljasem Almahmoud tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...