28 / 04 / 2024

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.



Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Restoran lokanta ve kafeler açmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. Tekstil ürünleri, plastik ürünler, elektronik eşya, metal ve çelikten ürünleri almak satmak ithalatını ve ihracatını yapmak. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. Sözleşmeler karşılığı ya da doğrudan gıda maddelerinin ithalatını ve ihracatını yapmak. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak.


Geri Dön