11 / 05 / 2024

Hourıeh Group adres

Hourıeh Group adres

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hourıeh  Mallah tarafından kuruldu.

Ml Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli ile Safıeh Melkı tarafından kuruldu.

Avant Garde Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avant Garde Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Heydarzadeh, Somaıeh Bluekey tarafından kuruldu.

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.

Mf Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mf Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Hourıeh tarafından kuruldu. 

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salahıeh tarafından kuruldu. 

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Eagle Residence adres bilgileri!

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen proje daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor. Eagle Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor.

Hourıeh Group adres Haberi

Hourıeh Group adres

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla...