16 / 05 / 2024

Safwan Kayasseh

Safwan Kayasseh

Afamıa İnşaat Limited Şirketi, Safwan Kayasseh tarafından 250 bin TL sermaye ile 26 Kasım 'da İstanbul İl 'i, Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Nebioğlu Sokak 'ta kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Rubana İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubana İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Sarıoul, Mustafa Haj Ibrahim ve Safwan Haj Ibrahim ortaklığında kuruldu.

Safwan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safwan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Safwan Awal ve Fadel Aoul ortaklığında kuruldu. 

Eco Unıx Otomat Elektrik Reklam İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Unıx Otomat Elektrik Reklam İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi; Bermet Kasykeeva, Z.Safwan Sedeeq Zaınulabdeen, H.A Wajeeh Zaınulabdeen ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

M4 İnşaat Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M4 İnşaat Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mhd.Khaled Alıbrahım, Safwan Zuabı, Adel Chablout, Al Hasan Bakkar ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenler, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Namaa Turizm İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Namaa Turizm İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mohamad El Kılanı, Safwan Bourgleh, Abdul Rahım Almıro Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 400 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Afamıa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afamıa İnşaat Limited Şirketi, Safwan Kayasseh tarafından 250 bin TL sermaye ile 26 Kasım 'da İstanbul İl 'i, Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Nebioğlu Sokak 'ta kuruldu.

SA Global İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SA Global İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Arafeh tarafından 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Aljasem Almahmoud tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta 22 Mayıs'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullahb Kurdi, Safwan Alsheikh Ali tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Idlbı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Dere Sokak, Durmuşoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Safwan Kayasseh Haberi

Safwan Kayasseh

Afamıa İnşaat Limited Şirketi, Safwan  Kayasseh tarafından 250 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Nebioğlu Sokak'ta kuruldu.


Afamıa İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her...