15 / 05 / 2024

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Sağlam ve Recep Sağlam ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL İbrahim Sağlam tarafından kuruldu. 

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 Bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Uçar tarafından kuruldu...

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan, Selda Öztürk ve Serkan Özcan ortaklığıyla kuruldu...

Nial Gayrimenkul Elektrik Sağlık Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nial Gayrimenkul Elektrik Sağlık Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Nıal tarafından kuruldu. 

Oturduğunuz bina sağlam mı?

Tektaş Kentsel Dönüşüm Uzmanı Çatalkaya, vatandaşların binalarının sağlam olup olmadığı ile ilgili bir ön tespit yapabileceğini belirterek en önemli 7 maddeyi sıraladı...

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi  kuruldu!

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya ve Zeki Günler ortaklığında kuruldu. 

Real Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Real Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Günel tarafından kuruldu. 

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız ve Cumali Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Homaytur Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homaytur Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Farzaneh M. Moghanjough ve Saeıd Sadeghı  ortaklığında kuruldu.

Trio Servis Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Servis Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Touresthe Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Touresthe Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Tayfun Uysal ve Özgür Uysal tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu. 

En sağlam kredi müşterisi konutta!

Takipteki krediler bir önceki yıla göre azaldı. En sağlam kredi müşterisi konut alıcısı oldu. Konut kredileri geçen yılın mart ayına göre yüzde 8,04 azaldı. Konutu yüzde 7,66 azalışla taşıt, yüzde 4,86 ile tüketici, yüzde 4,54 ile ihtiyaç kredileri takip etti.

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat Haberi

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Sağlam ve Recep Sağlam ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu. 


Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM a-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için...