05 / 05 / 2024

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu.

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu. 


Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Hertürlü tesis, bina ve arazinin kara, deniz ve havadan güvenlik ağ sistemini kurmak, montaj yapmak ve demontaj yapmak. 2.  Güvenlik ve korumaya ilişkin tüm iş güvenliği ekipmanları ile mekanik cihazlar ve güvenlik ağları üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, kurulumunu, bakımını, servisini, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 3. Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ile aksesuarlarının üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 4. İş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili mekanik elektrikli ev aletleri ile...