13 / 05 / 2024

sağlık projeleri 2015

sağlık projeleri 2015

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 32 şehir hastanesinin projesinin hazır olduğunu belirterek, ihalesini yaptıkları 17 projenin yatırım tutarının 9-10 milyar doları bulduğunu söyledi.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Vekaletname için sağlık raporu zorunlu mu?

Sağlık raporu vekaletname, tapu ve nikah işlemleri için 65 yaş üstü kişilerden isteniyor. Ancak 2015 yılında, Adalet Bakanlığı tarafından bir karar alındı. Peki, vekaletname için sağlık raporu zorunlu mu? Değil mi?

Ethica Sağlık Grubu Bulgaristan'a şube açacak!

Ethica Sağlık grubuyla da ilgili bilgi aktaran Akdoğan, şunları anlattı: "2015'te Ethica kliniklerinde 3 bin yabancı turist estetik operasyonu yaptırdı.

Kayseri'de 2015 yılında 13 sağlık yatırımı yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.

Batman Pazaryeri'nde sahipsiz bina sağlık merkezi oluyor!

15 Aralık 2015 tarihinde "Bu Ne Sahipsizlik!" başlığı altındaki haberin ardından 4 yıldır sahipsizliğe terk edilen yeni binanın sağlık merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

İstmarina projesinin özel eğitim ve sağlık tesisleri ihaleye çıkacak!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

sağlık projeleri 2015 Haberi

sağlık projeleri 2015

İhalesi yapılan 17 projenin yatırım tutarının 9-10 milyar dolar olduğunu belirten Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Ankara'da standardı yüksek halk sağlığı laboratuvarının açılacağını söyledi. Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı, Başbakanlık Yatırım Ajansı, Elmadağ Hukuk Ofisi ve PPP Experts tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kamu Özel İşbirliği Sağlık Zirvesi"nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.Şehir hastanelerinin hangi illerde açılacağına ilişkin soru üzerine Müezzinoğlu, 17 protokol imzaladıklarını ve bu protokollerden birinin Ankara'da açılacak dünya çapında standardı yüksek halk sağlığı laboratuvarı olduğunu bildirdi. Müezzinoğlu, geri kalan 16 şehir hastanesinin inşaat süreçlerinin büyük oranda başladığını, bir kısmında yer değişikliği nedeniyle zaman kaybı olduğunu, bir kısmında da bazen yürütmeyi durdurma gibi talepler dolayısıyla gecikmelerin olduğunu anlatarak, şu anda bu protokolleri imzalanan hastanelerle ilgili sıkıntı olmadığını aktardı. 


Şanlıurfa, Denizli, Kütahya, Samsun ve Tekirdağ'da şehir hastanesi...