11 / 05 / 2024

sağlık tesisleri inşaatı

sağlık tesisleri inşaatı

TBMM Genel Kurulu'nda sağlık tesislerinin kamu-özel ortaklığıyla yapılmasını öngören tasarının görüşmeleri sırasında, Afyonkarahisar mebusu Ali Çetinkaya ile İskilipli Atıf Hoca tartışması yaşandı

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Erhan Yücel Diktaş tarafından kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Masdarı tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

sağlık tesisleri inşaatı Haberi

sağlık tesisleri inşaatı


     Sağlık Bakanlığı'nca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması Hakkında Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine geçilmeden önce CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'ın Afyonkarahisar Mebusu Ali Çetinkaya'nın vefat yıldönümü dolayısıyla yaptığı gündem dışı konuşmada başlayan tartışmalar, geçici 1. maddenin görüşülmesinde tekrar alevlendi. 

     CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, Toptaş'ın konuştuğu sırada AK Parti'li bir milletvekilinin İskilipli Atıf Hoca'yı savunduğunu söyledi. Atıf Hoca'nın milli mücadele yıllarındaki yaptığını öne sürdüğü konuşmadan bölümler okuyan Düzgün'e iktidar sıralarından tepki gösterildi. 

     Söz alan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Düzgün'ün okuduğu bildirinin altında Atıf Hoca'nın imzası olmadığını, Vakit Gazetesi'nde tekzip yayınlandığını, ancak tekzibin dönemin İstiklal Mahkemeleri tarafından dikkate alınmadığını belirtti. 

     CHP'lilerin İstiklal Mahkemesi başkanlığı yapan Çetinkaya'yı savunmasını eleştiren Metiner,...