05 / 05 / 2024

Sağlık turizm yatırımları

Sağlık turizm yatırımları

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Sağlık turizminde 2018 gelirimiz 7 milyar dolar. Hedefimiz çok büyük, bu potansiyel 30 milyar dolara kadar çıkabilir'' diye konuştu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Orkunoğlu tarafından kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Veli Çilsal tarafından kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

Sağlık turizm yatırımları Haberi

Sağlık turizm yatırımları

Dünyada sağlık turizminin ilk üçte bulunan Türkiye, pazar payını artırmak için harekete geçiyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin sağlık turizminde 2018 gelirinin 7 milyar dolar olduğunu söyledi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakan Ersoy, “Hedefimiz çok büyük, bu potansiyel 30 milyar dolara kadar da çıkabilir. Sağlık turizmiyle ilgili hükümetimiz bir çalışma yapıyor. Biz de dahil olacağız” diye konuştu. 

Bir grup gazeteciye değerlendirmelerde bulunan Bakan Ersoy,  Türkiye’nin tanıtım kampanyasında da hedef değiştirdiklerinin altını çizdi. Nitelikli turizmi öne çıkaracak bir kampanya için çalışma başlatacaklarının altını çizen Ersoy, şöyle dedi: “Kampanyalarda kabuk değiştiriyoruz. Sosyal medyaya bir yönelme var zaten. Daha önce sayı ağırlıklı tanıtım yapıyorduk, şimdi nitelik tanıtım yapıyoruz.”

Ersoy, şu ifadeleri kullandı: “Bu kısa sürede olacak bir iş değil, 4-5...