29 / 04 / 2024

Sağlıkkent iletişim

Sağlıkkent iletişim

Sağlıkkent Konutları'nda yaşam başladı. Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 577 adet daire yer alıyor. İşte Esenyurt Sağlıkkent iletişim bilgileri..

Sağlıkkent'te kalan dairelere hemen tapu teslimi!

Sağlıkkent'te yaşam başladı. Kalan 145 daire alıcılarını bekliyor. 2+1 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 2+1 daireler 79 ve 98 m2,3+1 daireler ise 118 m2 seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları kura tarihi!

Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021  ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Sağlıkkent iletişim Haberi

Sağlıkkent iletişim

Daire teslimleri hemen yapılan Sağlıkkent Esenyurt Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daire tipleri mevcut. Projede yüzde 75 banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor.


Esenyurt Sağlıkkent iletişim için 0212 852 28 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi bulunan projede konutların alanları 79 ile 118 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 577 adet konuttan oluşan Sağlık Kent Evleri 10 blok halinde inşa ediliyor. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükselen proje İttifak İnşaat imzası taşıyor.


Sağlıkkent Konutları fiyat listesine göre 2+1 evler 190 bin TL, 3+1  evler 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede oyun alanları, güvenlik, yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş alanları ve süs havuzları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Esenyurt Sağlıkkent iletişim

Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi:...