29 / 04 / 2024

sağlıkta dönüşüm projesi

sağlıkta dönüşüm projesi

Sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 sağlık serest bölgesi kuracak ve 2 adet hastane gemi yapılacak. Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak..

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi açılış töreni yapıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan'daki İstanbul Florence Nightingale Hastanesi açılış törenine katıldı.

2 yıl ödemesiz 10 yıl vade imkanı sağlayan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 200 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi için yaklaşık 200 bin kişinin başvuru yaptığını bildirdi.

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu. 

sağlıkta dönüşüm projesi Haberi

sağlıkta dönüşüm projesi

Türkiye, 10 yıl içinde bölgenin en önemli sağlık merkezi olma hedefiyle ilk adımı geçtiğimiz gün şehir hastaneleri projesi ile attı. 14 kente 15 şehir hastanesinin yapılacağı proje ile başlayan sağlık tesislerinin dönüşümü, yüzer hastanelerin yapılması, sağlık serbest bölgelerinin kurulması, sağlık turizmi hizmeti verecek tesis sayılarının artırılması ve engelliler için hastanelerin yeniden elden geçirilmesi ile devam edecek. Türkiye 2017'ye kadar 4 sağlık serbest bölgesi kuracak, 2 adet hastane gemi yapacak. 


Şehir hastaneleri projesi ile başlayan sağlıkta dönüşümün ikinci evresinde, sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 farklı bölgede yapılması planlanan Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak. Bu bölgelerden yabancılar yüzde 85, Türk vatandaşları ise yüzde 15 oranında yararlanabilecek. 

Bu tesislerde SGK geçerli olmayacak. Uluslararası havaalanlarına yakın bölgelerde yapılacak olan tesislerde...