01 / 07 / 2024

Saha Maden

Saha Maden

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hadi Çakar ve Sadi Çakar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Soma'daki maden kazası ile ilgili hazırlanan fezleke yayınlandı!

Soma'daki maden kazası ile ilgili hazırlanan fezleke yayınlandı. Soma'yla ilgili fezlekede, tutuklu 8 şüphelinin, ne pahasına olursa olsun madeni işlettikleri gerekçesiyle 301 kez ''olası kastla adam öldürme" suçundan cezalandırılması istendi.

Karaman Ermenek maden kazasına ilişkin ön rapor açıklandı!

Karaman Ermenek'te meydana gelen maden kazasına ilişkin düzenlenen ön rapor açıklandı. Raporda " Bilirkişilerce düzenlenen rapor, ön rapordur. " denildi. İşte raporun tüm detayları...

Bartın'da maden ocağında göçük!

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçüğün altında kalan 3 Çinli işçiden 1'i kurtarılırken, 2 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bartın'da maden ocağında göçük meydana geldi!

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması sırasında göçük meydana geldi. 3 Çinli işçiden 1'i kurtarılırken, 2 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Taner Yıldız Ermenek'teki maden ocağında çalışmaları denetliyor!

Taner Yıldız, Çalışma ve Faruk Çelik ile Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yapılan çalışmaları incelemek üzere sık aralıklarla tünelden ocağa girerek çalışmaları denetliyor.

Ermenek'teki maden ocağında göçük!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sabah saatlerinde maden ocağına gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Maden ocağında mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor!

Has Şekerler Madencilik’e ait maden ocağındaki kazanın ardından mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu bölümde çalışan işçilerden bazıları kendi çabalarıyla kurtulmayı başarırken, 18 işçi su ile dolan bölümü geçemedi.

Başbakan Davutoğlu Karaman'daki maden ocağında incelemelerde bulundu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'ın Ermenek ilçesinde su baskını nedeniyle 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında incelemelerde bulundu. Ahmet Davutoğlu maden ocağının girişine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman'da 18 maden işçisini kurtarma çalışmaları sürüyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'da yer alan Ermenek'teki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmasının gece boyunca süreceğini belirtti.

1956 yılında Sergi Sarayı ile Açıkhava Tiyatrosu arasındaki saha park haline getirilecekmiş!

1956 yılında Beyoğlu ve Şişli'de yapılacak yollar, yıkılacak binaları tespit etmek üzere Vali'nin başkanlığında toplanmışlar. Sergi Sarayı ve Açıkhava Tiyatrosu'nun arasındaki saha da park ve orman haline getirilecekmiş.

Somalı maden işçileri Ankara yerine Ermenek'e gidiyor!

Maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle Ankara'ya yürüme kararı alan Soma'daki maden işçileri, Ermenek'te bir maden ocağında işçilerin mahsur kaldığı haberini alınca yürüyüşlerine son vererek bu kente yöneldi

Saha Maden Haberi

Saha Maden

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hadi Çakar ve Sadi Çakar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 6 MArt'ta kurulan Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak çelik beton kagir ahşap prefabrik inşaatları konutlar toplu konutlar tatil siteleri işyerleri okullar ibadet yerleri kat karşılığı inşası ve kiraya verilmesi,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merter, M.Nesih Özmen Mahallesi, Keresteciler Sitesi, Nar Sokak, No:4/70...